070-817 33 13 info@harmonybylotta.se

Övriga Ansiktsbehandlingar

Ett urval av behandlingar som vi erbjuder

· Lysterbehandling De Luxe – 45 min 795 kr.
En lystergivande behandling för trött, glåmig hy. En skön rengöring och djupverkande enzympeeling följer en mask som reparerar huden som efter en god natts sömn, Slätar ut trötthetslinjer, är uppfriskande och väcker huden till liv. Du kan lägga till Frans & Bryn i denna behandling.

· Harmony Spa ansikte – 30 min 595 kr.
En lättare ansiktsbehandling där vi tvättar av och därefter peelar  huden för att få fram ny lyster och fräschhet. Detta följs av en lätt massage, där mask ingår allt efter din huds behov.

· Harmony Classic – 45 min 995 kr.
En enklare ansiktsbehandling där vi utgår efter din huds behov. Vi lägger fokus på vad som behövs, här är det portömning eller massage som sätter fart på cirkulationen.

· Harmony Classic – 60 min 1195 kr.
Samma som ovan, här har vi mer tid att göra både och.

· Harmony Luxuary – 75 min 1395 kr.
En helhetsbehandling, där vi tvättar och peelar huden. Därefter en portömning som följs upp av en skön ansiktsmassage. Vi lägger frans- & brynfärg medan en mask utifrån ditt behov verkar på huden. En avslutande créme och du har en total fräschhet och ny lyster!

· Dermaha Lactoserum – 60 min 1445 kr.
Lactoserumpeelingbehandling med 20% syra, utförs för att avlägsna döda och förhårdnade celler i hudens yttersta lager på ett skonsamt och effektivt sätt. Behandlingen reducerar pormaskar, acne, rynkor och pigmentfläckar. Behandlingen hjälper också till att minska stora porer. Tillsammans med portömning blir denna behandling supereffektiv och du kommer känna dig riktigt ren i huden.

· Dermaha lactoserum pensling – 30 min 745 kr.
Här penslar vi huden och låter peelingen få verka och därefter tvättar vi av och lägger på en fuktgivande mask. En enkel lösning för att stimulera tillväxten och snabbare nybildning av cellerna i huden.

För att se alla behandlingar vänligen klicka vidare dig till boka direkt: