070-817 33 13 info@harmonybylotta.se

DERMAPEN 4

Avancerad behandlingsteknik och det senaste genombrottet för hudföryngring

Dermapen använder sig av 16 sterila engångsnålar som gör 1920 mikrokanaler i huden per sekund med en automatisk vibrerande funktion. När Dermapen flyttas över hudens yta stimulerar den till nyproduktion av naturligt kollagen, samtidigt som fina mikrokanaler skapas i huden. Kanalerna ökar hudens upptagningsförmåga av näringsämnen och fukt. Därmed säkerställs ett effektivt upptag av behandlingspreparat djupt ned i huden, samtidigt som hudens produktion av naturliga elastiska komponenter ökar. Hudens struktur förbättras och föryngras, både vad det gäller översta hudlagret och djupare ned i dermis.

Till skillnad från traditionella microneedling rollers orsakar Dermapen mindre trauma i huden och minimal epidermals skada, varför smärta och obehag minskar. Detta gör Dermapen till en mycket säker och effektiv behandlingsform.

Priser Dermapen 4 – 2395 kr vid kur om minst 3 behandlingar 1900 kr/ggn.

Priser Dermapen Cryo – 1 mindre fläck 600 kr, 2 mindre fläckar 900 kr. Behandling per patron 1900 kr.

 

För att se alla behandlingar vänligen klicka vidare dig till boka direkt:

Dermapen Cryo gör din hud fläckfri

Dermapen är en avancerad och effektiv kryobehandling, som på några sekunder avlägsnar olIka benigna(godartade) hudförändringar såsom pigmenteringar/åldersfläckar, vårtor, körsbärsangiom, fibrom, skintags och seborriska keratoser.

Behandlingen är säker, snabb, effektiv och smärtfri
Med sin mycket precisa applikatorspets fryser Dermapen Cryo endast bort din hudförändring och inte den omgivande friska huden.

Kom ihåg att alltid konsultera en läkare/dermatolog innan Dermapen Cryo för att säkerställa att din hudförändring är god.

Dermapen rekommenderas för behandling av

  • Åldrad och spänstfattig hud
  • Fina linjer och rynkor, inklusive runt munnen och ögon
  • Huduppstramning och föryngring
  • Stora porer
  • Milier och pormaskar
  • Pigmentering
  • Ärr, (akne, kirurgi och brännskador)
  • Finns också produkter till Dermaceuticals, som är specielltanpassad efter Dermapen, dessa produkter är fantastiska att jobba ihop med din Dermapenbehandling/kur